کد خبر: ۱۱۱۰۸
۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
خاطره محمدحسین فلاحتی‌نژاد از اجرای سرود

خاطره محمدحسین فلاحتی‌نژاد از اجرای سرود

محمدحسین فلاحتی‌نژاد، سرود را از یک سرگرمی ساده در دوران دبستان آغاز کرد، اما حالا برای او بعد‌از درس به بزرگ‌ترین دستاورد زندگی‌اش تبدیل شده است. او در دوران دبستان سه بار به همراه گروه سرود مقام ناحیه‌ای در مسابقات کسب کرده است.

محمدحسین فلاحتی‌نژاد، نوجوان شانزده‌ساله‌ای است که سرود را از یک سرگرمی ساده در دوران دبستان آغاز کرد، اما حالا برای او بعد‌از درس به بزرگ‌ترین دستاورد زندگی‌اش تبدیل شده است.

او دانش‌آموز پایه دهم رشته ریاضی است و دو‌سالی می‌شود که مربی گروه سرود مسجد حضرت ولی‌عصر (عج) در محله هفده‌شهریور است.

محمدحسین در دوران دبستان سه بار به همراه گروه سرود مقام ناحیه‌ای در مسابقات کسب کرده است و اکنون به‌همراه گروه مسجد در مراسم و رویداد‌های مختلف اجرا دارد. آرزوی بزرگش این است که روزی در حسینیه امام‌خمینی (ره) و در‌مقابل رهبر معظم انقلاب اجرا داشته باشد.

 

- چطور شد که به سرود علاقه پیدا کردی؟

کلاس اول دبستان بودم. مربی سرودی که به مدرسه‌مان دعوت شده بود، از بچه‌های کلاس تست گرفت. همه‌مان سرود ملی کشورمان را خواندیم. سه نفر در آن تست قبول شدیم که یکی از آنها من بودم. بعد از آن بود که عضو گروه مدرسه شدم.

- تا حالا چه مقام‌هایی به‌دست آورده‌ای؟

‌از اول تا چهارم دبستان، گروه سرود ما مقام اول تا سوم را در ناحیه به دست می‌آورد. کلاس هشتم و نهم هم سرودی با مضمون امام‌رضا (ع) اجرا کردیم که آن هم مورد‌توجه قرار گرفت. اما در مسابقه‌های استانی شرکت نکردیم.

- چرا برای رقابت استانی نرفتید؟

برای مدرسه هزینه داشت و از‌طرفی در آموزش‌و‌پرورش به سرود چندان اهمیتی داده نمی‌شود.

- چطور شد گروه سرود مسجد را تشکیل دادی؟

از کودکی عضو بسیج هستم و در حلقه‌های صالحین شرکت می‌کنم. به پیشنهاد من و یکی دیگر از دوستانم، آقای یاحقی گروه نیمه‌فعال مسجد را دوباره با گرفتن تست احیا کردیم. حالا یک گروه سرود بیست‌نفره داریم.

- چه چالش‌هایی در این راه داشتی؟

اولین چالشمان، رضایت خانواده‌ها بود. هنوز این تصور وجود دارد که سرودخواندن، بچه‌ها را از درس عقب می‌اندازد و در‌نهایت فایده‌ای هم ندارد. چالش دوممان تهیه لباس یک‌شکل بود. چالش سوم، نبود امکانات برای صداست که هنوز هم داریم با آن دست‌و‌پنجه نرم می‌کنیم.

- در کلاس‌هایت، چه چیز‌هایی را آموزش می‌دهی؟

در کلاس سرود ابتدا مبانی آواز، نفس‌گیری، تلفظ کلام، حالت لب‌ها حین خواندن و... را آموزش می‌دهم. همچنین به فرق سرود و ترانه اشاره می‌کنم.

- در کجا‌ها اجرا داشته‌اید؟

در مناسبت‌ها و اعیاد به مراسم مختلف دعوت شده‌ایم؛ ازجمله حسینیه امام‌خمینی (ره) مشهد، مهدیه، مجتمع فرهنگی امیرالمؤمنین (ع)، مجتمع فرهنگی قطار شهری و مراسمی که بسیج اجرا می‌کند.

- از اجراهایتان چه خاطره تلخ یا شیرینی داری؟

خاطره ماندگارم از اجرایمان در مهدیه است. اول که بچه‌های گروه، جمعیت را دیدند، استرس پیدا کردند و زمزمه‌شان این بود که نمی‌توانیم اجرا کنیم. من و یاحقی با بچه‌ها صحبت کردیم و به آنها قول اردو دادیم. بچه‌ها روحیه گرفتند و کار درآمد.

- برای آینده‌ات چه برنامه‌ای داری؟

می‌خواهم در‌زمینه سرود، گروهمان را ارتقا بدهم تا بتوانیم در حسینیه امام‌خمینی (ره) مقابل رهبر معظم انقلاب اجرا کنیم.

 

* این گزارش سه‌شنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۳ در شماره ۵۹۵ شهرآرامحله منطقه ۷ و ۸ چاپ شده است.

ارسال نظر
آوا و نمــــــای شهر
03:44