img-profile-author
سرنوشت عجیب پیکر نادرشاه افشار
اگر بخواهیم درباره شاهانی که گور‌به‌گور شدند، حرفی بزنیم، قطعا نام نادر بر بلندای فهرست می‌درخشد؛ شاهی که چهاربار دفن شد تا به آرامگاهی که اکنون در آن آرمیده است، برسد.
img-profile-author
حسین‌آقاخان خزاعی نخستین فرمانده لشکر خراسان بود
حسین‌آقاخان خزاعی به‌عنوان رئیس قزاق‌خانه به مشهد می‌آید، اما رضاخان، به او مأموریت دیگری داده است. او که به‌عنوان فرمانده لشکر‌۶ شرق به مشهد می‌آید، ساختار ارتش نوین خراسان را در مشهد شکل می‌دهد.
img-profile-author
سیدمحمد موسوی‌نژاد؛ مدرس قناعت و خلوص و دل‌سوزی
حاج‌آقا موسوی‌نژاد در پایان عمر بابرکتش، موفق شد مدرسه علمیه‌اش را به یکی از مهم‌ترین مراکز علمی خراسان تبدیل کند و تا پیش از آنکه از دنیا برود، یک صندوق قرض‌الحسنه و یک صندوق تعاونی هم تأسیس کرد.
img-profile-author
دکتر سیدمهدی صانعی، مردی از تبار مهر و معرفت
دکتر سیدمهدی صانعی چهره‌ای خستگی‌ناپذیر بود که حتی وقتی در سال‌۱۳۸۲ از خدمت در دانشگاه بازنشسته شد، به حکم ریاست دانشگاه با توافقی قراردادی به همکاری ادامه داد، اما فروردین ۱۳۸۴ در نهایت ناباوری تسلیم مرگ شد!
img-profile-author
آیت‌الله فقیه سبزواری پایه‌گذار کوی طلاب بود
مرحوم فقیه سبزواری انجمنی از بزرگان طلاب تشکیل داد و با مشورت سایر علما زمین‌های آستان قدس رضوی را در اختیار طلاب قرار داد و این نقطه آغاز شکل‏ گیری و ایجاد هویت در محله طلاب بود.
img-profile-author
مقرنس‌کار بی‌تکرار حرم امام‌رضا(ع)
سیدجلال شمسی‌نژاد شاگردی را از رواق دارالسیاده آغاز کرد اما بعد از دو هفته، آن‌قدر خوب پیش رفت که استاد حبیب‌الله خوش دست درباره‌اش گفت: «انگار خدا تو را برای این کار آفریده است!»
img-profile-author
از محله نوغان تا وزارت دادگستری
مرتضی بختیاری وزیر سابق دادگستری از بچه‏‌های قدیم نوغان درباره دوره نوجوانی‌اش می‌گوید: با سفارش مرحوم والدم که امام جماعت مسجد علی‏ اکبری‏‌ها بود، در نانوایی ‏ای که جزو موقافات مسجد بود، کار می ‏کردم.
img-profile-author
احمدفخر صباحی، فخر هنر مشهد بود
احمد فخرصباحی، قاتل مرموز، باهوش و خطرناک سریال مزد ترس بود که تماشاگران سریال را بی‌پلک زدن، به دیدن باقی ماجرا ترغیب می‌کرد.
img-profile-author
رابعه قهرمان، بانی ساخت بیمارستان منتصریه مشهد بود
شاهزاده رابعه‌خانم احترام‌السلطنه همسر منتصرالملک در راستای اجرای وصیت همسرش، در بخشی از املاک جعفرآباد آن زمان، بانی ساخت بیمارستان منتصریه مشهد شد.
img-profile-author
حسن لاهوتی، عمرش را پای شناخت مولوی گذاشت
از روزی که حسن لاهوتی دست به نوشتن و ترجمه برد، تا آن اسفندماهی که سرانجام بر اثر بیماری سرطان ریه چشم از جهان فروبست، شمار مقالاتش از پنجاه فقره گذشت و دست‌نوشت‌های ارزشمند او در مجلات جاودانه شد.
صفحه ۱بعدی