img-profile-author
فهیمه رحمانی خالق بازی رومیزی آکام است
خاطرات کودکی فهیمه رحمانی به دورهمی‌های خانوادگی و بازی‌های گروهی می‌رسد. بزرگ‌تر که می‌شود، علاقه‌اش به بازی‌های بومی و محلی بیشتر می‌شود تا به ایده اختراع یک بازی فکری برسد.
img-profile-author
مخترع پروری در پنجتن
ابوالفضل یوسف‌زاده، مدرس رباتیک و مخترع محله پنجتن می‌گوید: دوستان هم تیمی من، هیچ‌کدام ساکن مناطق کم برخوردار نبوده و نیستند، اما به این باور رسیده‌اند که مناطقی مثل پنجتن استعداد‌های بالایی دارد.
img-profile-author
اختراع ماشین جاروبافی، هنر یکی از اهالی تلگرد
جعفر شعبانی یکی از جاروباف‌های خیابان تلگرد که از کودکی شاهد کار کردن خانواده و همسایگانش بوده می‌گوید: من همیشه به دنبال راه ساده‌تری برای ساخت دستگاهی بودم که بتوانیم تولید راحت‌تری داشته باشیم.
img-profile-author
پسرعموهای حافظ قرآن
امیرعلی رضایی و پسرعمویش علی‌اکبر قلبشان را به حفظ پنج‌جزء قرآن نورانی کرده‌اند و در این مسیر هم تاکنون افتخاراتی داشته‌اند. آن‌ها در مسابقات شهر قم، رتبه‌های اول و چهارم را کسب کردند.
img-profile-author
مدیر خلاق محله جنت از مرگ خلاقیت در مدارس می‌گوید
منصوره شریف‌الحسینی یکی از بانوان موفق در حوزه آموزش می‌گوید: فاصله نسل ما با جوانان زیاد شده است. ما باید هدایتگر روند آموزشی باشیم نه آموزش‌دهنده. باید دانش‌آموزان را با تکنیک‌های جدید آشنا کنیم.
img-profile-author
یک آشنایی، علی دامغانی را در مسیر درست زندگی‌اش قرار داد
«علی دامغانی» این اطمینان را دارد که اگر با استادش قالی‌شویان آشنا نمی‌شد، اکنون در سن بیست‌سالگی در دانشگاه فردوسی رشته فیزیک را نمی‌خواند و مسیر دیگری را می‌رفت.
img-profile-author
استفاده کاربردی حسین فضایلی از تحصیلاتش برای بافت‌فرسوده
حسین فضایلی درباره شیوه‌های مقاوم‌سازی و بهسازی خانه‌های قدیمی می‌گوید: مشکلی که بافت قدیم ثامن داشت، تراکم زیاد آن بود؛ تراکمی که در کوچک‌ترین حادثه، امدادرسانی‌ها را مختل می‌کرد.
img-profile-author
احمد و حسین برادران افتخاری؛ برادران دانش‌آموزِ مهارت‌آموز
احمد برادران افتخاری و حسین برادرش، دو دانش‌آموز و دو مهندس کوچک هستند که از پنج سال قبل، زمانی که رهبر در توصیه‌هایشان به دانش‌آموزان گفتند که بروند و مهارتی یاد بگیرند، تصمیم گرفتند در یک دوره دست‌سازه علمی‌کاربردی شرکت کنند.
img-profile-author
پارکینگ ایرانی؛ طرح نخبگان مشهدی برای کاهش زمان پارک خودرو
نام رسمی این پارکینگ مکانیزه «مگاپا» است؛ طراحی این پارکینگ، کاهش فضای زیربنای پارکینگی در مجتمع‌ها و کاهش زمان مالکان خودرو‌ها برای یافتن پارکینگ و پارک‌کردن خودروی‌شان را به ارمغان آورده است.
img-profile-author
فاطمه سلیمی، موسس خانه نجوم مشهد است
سال‌۸۳ بود که اولین فعالیت رسمی خانه نجوم مشهد در فرهنگ‌سرای غدیر با حضور مرحوم آیت‌الله عبادی برای استهلال ماه مبارک رمضان آغاز شد.
صفحه ۱بعدی