
دورهمی همسایهها منجر به کارآفرینی شد
یک روز عادی همسایهها دور هم جمع میشوند و شروع میکنند به پاک کردن سبزی و همین میشود اولین جرقه شروع یک اشتغال خانگی!

دوستیهای شیرین در کسبوکار خانگی محله خلج
ایده تشکیل گروه، از علاقه مشترکشان به شیرینیپزی و رؤیای داشتن کسبوکاری مستقل ایجاد شده است. هرکدام با مهارت و سلیقه خود، بخشی از این کار را به عهده گرفتهاند.

کارآفرینی از نخ و نقش تا پرورش گیاه
بین چند انبار ضایعاتی، پلاک ۷۷ دنیای دیگری است. دیدن آن همه گل و گلدان که رنگ سبز روستا را روی آن پاشیدهاند، رؤیایی مبهوتکننده است و پایمان را سست میکند.

کارخانهدار محله ابوذر به فکر شاد کردن مردم است
غلامعباس کدخدا، صاحب شصتوپنجساله کارخانه تانکر و تریلرسازی است که علاوه بر اختراع دستگاهی که رقیب بهترین نمونه آلمانیاش است، باغبانی خوب است و دستی هم در شعر و شاعری دارد.

کار این مهندس طلاست!
مهدی لوحی مهندسی کامپیوتر خوانده و کارآفرین جواهرساز است. او میگوید: آدم اگر هدفش را در زندگی پیدا کند و برای آن، همت داشته باشد دست به هر کاری بزند، به قول معروف طلا میشود.

انعکاس کارآفرینی در «آینههای رضوان»
محدثه حسینپور دستکم برای ۳۰ خانم سرپرستخانوار کارآفرینی کرده و این روزیرسانی و برکت را مدیون لطف و عنایت امامهشتم (ع) میداند.

کیفهای چوبی مرضیه خانم در جشنواره مد و لباس فجر دوم شد
مرضیه تجویدی، کارآفرین جوان میگوید: یکی از دوستان خانوادگیمان کارگاه چوب داشت. با دیدن کارهای هنری آنها به این فکر افتادم کار چوب را با پوشاک زنانه تلفیق کنم.

شمعها مایه آرامش جوان توانیاب محله ایثارگران شدند
محمدمهدی سراجی، جوان ساکن محله ایثارگران، روی ویلچر مینشیند و دستهایش نیز آنچنان قوتی ندارند. اما بیکار نمانده، با ارادهای مضاعف، به زندگیاش رنگ دیگری داده است.

گلدوزها دعا میکنند عروسیها زیاد شود
سجاده، روکش لوازم آشپزخانه و... عمده چیزهایی است که معمولا در جهیزیه عروسخانمها وجود دارد و این قشر از مشتریهای اصلی علی شمشیری هستند. او میگوید: دعا کنید مشکلات گرانی و کار حل و عروسیها زیادتر شود.

محمد اویسی پس از رها کردن پزشکی کارآفرین شد
محمد اویسی بعد از سه سال خواندن پزشکی دانشگاه را رها کرد و با ایدههایش به کاشمر برگشت و «طلوع دهکده جهانی روستا» را راهاندازی کرد و دستکم روزی بیش از ۱۰ نفر بهصورت مستقیم و بیش از صد خانواده را تأمین کرده است.