img-profile-author
دورهمی همسایه‌ها منجر به کارآفرینی شد
یک روز عادی همسایه‌ها دور هم جمع می‌شوند و شروع می‌کنند به پاک کردن سبزی و همین می‌شود اولین جرقه شروع یک اشتغال خانگی!
img-profile-author
دوستی‌های شیرین در کسب‌وکار خانگی محله خلج
ایده تشکیل گروه، از علاقه مشترکشان به شیرینی‌پزی و رؤیای داشتن کسب‌وکاری مستقل ایجاد شده است. هرکدام با مهارت و سلیقه خود، بخشی از این کار را به عهده گرفته‌اند.
img-profile-author
کارآفرینی از نخ و نقش تا پرورش گیاه
بین چند انبار ضایعاتی، پلاک ۷۷  دنیای دیگری است. دیدن آن همه گل و گلدان که رنگ سبز روستا را روی آن پاشیده‌اند، رؤیایی مبهوت‌کننده است و پایمان را سست می‌کند.
img-profile-author
کارخانه‌دار محله ابوذر به فکر شاد کردن مردم است
غلام‌عباس کدخدا، صاحب شصت‌وپنج‌ساله کارخانه تانکر و تریلر‌سازی است که علاوه بر اختراع دستگاهی که رقیب بهترین نمونه آلمانی‌اش است، باغبانی خوب است و دستی هم در شعر و شاعری دارد.
img-profile-author
کار این مهندس طلاست!
مهدی لوحی مهندسی کامپیوتر خوانده و کارآفرین جواهرساز است. او می‌گوید: آدم اگر هدفش را در زندگی پیدا کند و برای آن، همت داشته باشد دست به هر کاری بزند، به قول معروف طلا می‌شود.
img-profile-author
انعکاس کارآفرینی در «آینه‌های رضوان»
محدثه حسین‌پور دست‌کم برای ۳۰ خانم سرپرست‌خانوار کارآفرینی کرده و این روزی‌رسانی و برکت را مدیون لطف و عنایت امام‌هشتم (ع) می‌داند.
img-profile-author
کیف‌های چوبی مرضیه خانم در جشنواره مد و لباس فجر دوم شد
مرضیه تجویدی، کارآفرین جوان می‌گوید: یکی از دوستان خانوادگی‌مان کارگاه چوب داشت. با دیدن کارهای هنری آنها به این فکر افتادم کار چوب را با پوشاک زنانه تلفیق کنم.
img-profile-author
شمع‌‌ها مایه آرامش جوان توانیاب محله ایثارگران شدند
محمدمهدی سراجی، جوان ساکن محله ایثارگران، روی ویلچر می‌نشیند و دست‌هایش نیز آن‌چنان قوتی ندارند. اما بیکار نمانده، با اراده‌ای مضاعف، به زندگی‌اش رنگ دیگری داده است.
img-profile-author
گلدوزها دعا می‌کنند عروسی‌ها زیاد شود
سجاده، روکش لوازم آشپزخانه و... عمده چیزهایی است که معمولا در جهیزیه عروس‌خانم‌ها وجود دارد و این قشر از مشتری‌های اصلی علی‌ شمشیری هستند. او می‌گوید: دعا کنید مشکلات گرانی و کار حل و عروسی‌ها زیادتر شود.  
img-profile-author
محمد اویسی پس از رها کردن پزشکی کارآفرین شد
محمد اویسی بعد از سه سال خواندن پزشکی دانشگاه را رها کرد و با ایده‌هایش به کاشمر برگشت و «طلوع دهکده جهانی روستا» را راه‌اندازی کرد و دست‌کم روزی بیش از ۱۰ نفر به‌صورت مستقیم و بیش از صد خانواده را تأمین کرده است.
صفحه ۱بعدی