img-profile-author
ردپای نیکوی کاشانی ها در ساخت مسجد حجتی الندشت
بعد از پایه گذاری مسجد حجتی توسط بانیان اولیه در دهه ۲۰، فرزندانشان هم پای کار آمدند و در سال‌های بعد با خرید زمین‌های اطراف، مسجد را بزرگ‌تر کردند و همه هزینه هایش را خودشان تقبل کردند.
img-profile-author
۳۴ سال پرورش به سبک مکتب پیروان حضرت زهرا(س)
مکتب پیروان حضرت زهرا (س) که روزی با ۳۰‌نفر آغاز به کار کرده، حال بیش‌از ۲۰۰ عضو ثابت و فعال دارد که برای نوعروسان نیازمند جهیزیه تهیه می‌کند، ازدواج سر می‌دهد، آشپزی می‌آموزد، طلبه پرورش می‌دهد و...
img-profile-author
هیئت انصارالمهدی(عج) قديمي‌ترين هيئت محله پنجتن است
«پنجتن ۷۰، سه‌راه اول، سمت چپ، زمین خالی کنار مسجد.» اینجا مکان فعالیت قدیمی‌ترین هیئت محله پنجتن است. آدرس هیئت «صاحب الزمان (عج)» که از سال ۵۸ تاسیس شده، بسیار دقیق است. فقط پلاک ندارد!
img-profile-author
مراسم‌ هیئت «لبیک» در حسینیه هنر فضای متفاوتی دارد
«هیئت لبیک» یکی از هیئات مذهبی منطقه ما در حسینیه هنر، خیابان مدرس ۴ قرار دارد. هرچند این هیئت درمیان دیگر هیئات مذهبی منطقه سن‌وسال چندانی ندارد، رویکرد متفاوت اعضایش سبب شده است تا به‌سراغشان برویم.
img-profile-author
حسینیه شیخ محمدتقی بجنوردی از عصر قاجار برپاست
وارد کوچه سجادی ۴  شدیم، خانه‌ای بزرگ که بر سر در آن نوشته شده بود: «حسینیه منزل مرحوم شیخ محمدتقی بجنوردی»، تاسیس ۱۲۹۰ هجری قمری. تاریخ حک‌شده روی آن توجه ما را بیشتر به خودش جلب کرد.
img-profile-author
مهربانی رسم هیئت روضه‌الحسن(ع) است
۷ سال پیش بود که چند جوان مذهبی و خوش‌فکر به هدایت امام جماعت مسجد امام حسن مجتبی (ع) دور هم جمع شدند و تصمیم گرفتند هیئت مذهبی «روضة الحسن (ع)» را تشکیل دهند.
img-profile-author
هئیت خلخالی‌های مشهد چطور راه‌اندازی شد؟
حوالی دوره استبداد رضاخانی و ممنوعیت‌های‌ مراسم عزاداری ماه‌های محرم و صفر بود که یدالله و امان‌الله از روستای «کیوی» استان آذربایجان‌شرقی به ‌مشهد‌الرضا(ع) آمدند و هیئت قمربنی هاشم(ع) را تشکیل دادند.
img-profile-author
مسجدی که محل همدلی برای اهالی زارعین شد
در مسجد امام‌حسن‌مجتبی(ع) همان همدلی ایام دفاع‌مقدس حس می‌شود. بوی آبگوشت همه‌جا را پر کرده است. تهیه شام هر شب برای حدود هفتاد‌نفر از حافظان امنیت محله تبدیل به سنت این روز‌ها شده است.
img-profile-author
موقوفات حسینیه کرمانی‌ها
وقف‌نامه تکیه کرمانی‌ها را غلامرضا بابای کرمانی در هفدم رمضان ۱۲۶۲ ق. نوشته است. او علاوه بر حسینیه یک باب حیاط متصل به حسینیه و دو دکان یکی علافی و دیگری صباغی در کنار حسینیه را برای عزاداران سید‌الشهدا وقف کرد.
img-profile-author
مسجد امیرالمؤمنین(ع) برای اوقات‌فراغت بچه‌ها برنامه ویژه‌ای دارد
مسجد امیرالمؤمنین (ع) در خیابان مسلم شمالی، مسجدی ساده، اما زنده است که این روزها با حضور پرشور و نشاط نونهالان، نوجوانان و جوانان به مسجد حال و هوای متفاوتی به خود گرفته است.
صفحه ۱بعدی