پایان بلاتکلیفی ۴ ساله مسجد مرویها مرویها در سال ۱۲۷۴ قمری ساختمان فعلی مسجد را ساختند. این مسجد ابتدا آبانبار هم داشت، اما طی چندینبار بازسازی، هم ساختمانش نو شد و هم آبانبارش را خراب کردند.
بنای فاطمیه به همت زنان محله لشکر ساخته شد بولوارفاطمیه که در محله لشکر قرار دارد، بهخاطر وجود بنای فاطمیه، این نام را گرفته است؛ بنایی که خشتبهخشتش بههمت و بازوی زنان محله لشکر بالا آمده است.
مسجد ابوالفضلیها هویت شاخص محله کنهبیست است مسجد ابوالفضلیها حالا برای اهالی شبیه صندوقچهای ارزشمند و پرخاطره است، مکانی که قلب محله محسوب میشود و برای همسایهها مرکزیت دارد.
مسجد حضرت عباس (ع)؛ پایگاهی برای جوانان محله کوشش این مسجد تا سال پیش یکی از مساجد شبانهروزی مشهد بود اما اکنون جزو نادر مساجد مشهد است که از ۷ صبح تا انتهای شب به روی مراجعه کنندگانش باز است.
مسجد صاحب الزمان (عج)؛ پایگاهی که توریستها را مسلمان میکرد یکی از کارهایی که قبل از انقلاب در مسجد صاحبالزمان (عج) انجام میشد، دعوت و پاسخگویی به گردشگران غیرمسلمان بود.فقط در ۲ سال ابتدایی دهه ۵۰ از میان ۲۰۰ توریست، ۷۲ نفر مسلمان شدند.
مسجد حضرت ابوالفضل(ع) را خانمها اداره میکنند بیشترین قسمت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) دراختیار خواهران است تا آنها بتوانند با خیالی آسوده برنامههای فرهنگی و اجتماعی را برگزار کنند.
سیدالشهدا؛ مسجدی که اهالی سرافرازان را همدل کرد ساکنان محله معتقدند اگر این مسجد نبود شاید سالها هممحلهای بودند، اما وفاق و همدلی و ارتباط محکمی بینشان بهوجود نمیآمد.
مسجد دکتر و مهندسساز حاج آخوند قرائتخانه مسجد حاجآخوند با مساحت ۵۰ متریاش، هر روز میزبان جوانانی است که درسخواندن در مسجد را به کتابخانههای عمومی ترجیح دادهاند.
احداث سالن ورزشی در مسجد فاطمهالزهرا (س) مسجد قدمت زیادی ندارد، اما در همین مدت کوتاه توانسته است بخشی از نیازهای فرهنگی، مذهبی و ورزشی ساکنان این محدوده را رفع کند.
مسجد شبانهروزی امامرضا (ع)؛ پایگاه حل اختلافات مردمی راهاندازی شورای حل اختلاف شعبه ۵۲۲ در مسجد امامرضا (ع)، موجب شده پروندههای محله و اهالی ساکن در این محدوده در همینجا با ریشسفیدی حل و فصل شود.