img-profile-author
خیابان طبرسی ۳۲، راسته بازار چادردوزی‌های مشهد
مرتضی مرتضایی از کسبه خیابان طبرسی جنوبی ۳۲ می‌گوید: سال ۵۸ وقتی به مشهد آمدم، فقط شش مغازه چادردوزی در این شهر بود که در پایین‌خیابان واقع شده بودند. من بودجه‌ام نمی‌رسید آنجا مغازه راه بیندازم؛ به همین دلیل به این خیابان آمدم.
img-profile-author
خیابان طبرسی جنوبی ۳۲ راسته «دلوسازها» ست
اگر از خیابان طبرسی جنوبی ۳۲ بگذرید، حتما مغازه‌های «دَلوسازی» را دیده‌اید که جلب توجه می‌کند. آن ها برای ساخت دلوها لاستيك‌هاي فرسوده كاميون را خريداري و از آن‌ها استفاده‌هاي متفاوتي می‌کنند.
img-profile-author
خریدوفروش منصفانه در بازارچه محصولات خانگی محله حسین‌آباد
نامش را «بازارچه مهربانی» گذاشته‌اند؛ چون اجاره میز‌ها برای تهیه بسته‌های کمک معیشتی به نیازمندان استفاده می‌شود. اینجا همسایه‌ها اول دوست و آشنا هستند، سپس فروشنده و خریدار؛ به‌همین‌دلیل در کیفیت و قیمت مراعات حال یکدیگر را می‌کنند.
img-profile-author
آن روی سکۀ بازار حافظ مشهد
بازار حافظ که روزگاری یکی از مراکز بزرگ خشکبار مشهد خوانده می‌شد، این‌روز‌ها خلوت‌تر از هر زمان دیگری است. دیگر ردی از روز‌های پررفت‌وآمد مغازه‌دار و مشتری باقی نمانده است.
img-profile-author
بازارچه‌، یاریگر اهالی محله فجر شده است
بازارچه‌ای هفتگی در طبقه زیرین مسجد امام‌خمینی (ره)، به محلی برای همدلی، کسب درآمد و اثبات توانمندی زنان محله تبدیل شده است.
img-profile-author
کوچه باغ نادری راسته انگشترفروش‌هاست
ردیف نشسته‌اند در کوچه آیت‌الله شیرازی ۱۷، بهجت‌یک؛ روی دیوارک باغ‌موزه و تکیه‌داده به نرده. اینجا پاتوق انگشترفروش‌هایی است که از شاه مقصود تا فیروز چینی هم دارند!
img-profile-author
انتهای طبرسی شمالی بازار آهن مشهد است
ابتدا در اطراف، زمین‌های فراوانی وجود داشت که کسی از آن‌ها استفاده نمی‌کرد و از آنجایی‌که کار‌های آهن‌فروشی همیشه با سرو‌صدای فراوانی همراه است مغازه و کارگاه خود را در اینجا داير کردم.
img-profile-author
گذری بر قدیمی‌ترین میدان میوه و تره‌بار مشهد
میدان بار رضوی مشهد که در دهه ۴۰ تاسیس شد، حالا با وجود تغییر چهره و مشکلات زیاد هنوز هم مرکز بزرگ معاملات میوه و تره‌بار است
img-profile-author
ورود مواد نگهدارنده به این خانه ممنوع است!
کار اصلی خانه احسان عرضه محصولات اصیل و سالم است. محصولاتی که در چرخه تولید آن‌ها به هیچ عنوان از مواد صنعتی و نگهدارنده یا حتی کود شیمیایی استفاده نشده است.
img-profile-author
بازارچه خودمانی مسجد امام حسن‌مجتبی(ع)
بازارچه نوروزی مسجد امام‌حسن‌مجتبی (ع) یک تفاوت عمده با دیگر بازارچه‌ها دارد و آن این است که فروشندگان و خریداران آن از اهالی دوروبر و مسجد و محله نیروی‌هوایی هستند و نمازگزاران مشتری این بازارچه کوچک هستند.
صفحه ۱بعدی