اهــــــالی شهر - پیشه‌وران

img-profile-author
جواد اسماعیلی تولیدکننده گل و گیاه در محله لادن است
جواد اسماعیلی می‌گوید: استقبال مردم از گل دلگرمم می‌کند، چراکه در دنیای پر دود‌ودم امروز دیدن گل بیش از هر چیزآدمی را آرام می‌کند.
img-profile-author
اوستارضا؛ کفاش محله مطهری روایتگر اصالت است
سیدرضا حسینی، کفاش ۶۸‌ساله محله مطهری، پنج دهه است که با سوزن و درفش کار می‌کند. او که امروز تنها در مغازه‌اش به تعمیر کفش‌ها می‌پردازد، روایتگر اصالتی فراموش‌شده است.
img-profile-author
بی‌بی صنوبر؛ قابله‌ای که غسالی هم می‌کرد
بی‌بی صنوبر از قابله‌های قدیمی است؛ برای او فاصله تولد تا مرگ همیشه در یک عبارت کوتاه خلاصه می‌شود؛ بی‌بی هم اشک‌های تماشایی قبل از تولد را شاهد بوده و هم اشک‌های روایتگر تلخی‌های مرگ یک زندگی را.
img-profile-author
رفوگر قالی محله کلاهدوز؛ میراث‌دار هنری فراموش‌شده
در کوچه‌های محله کلاهدوز، هنوز هم بوی خاطره و رنگ اصالت می‌پیچد. جایی که عزت‌الله ماه‌جبین‌فرد، رفوگر قالی، پنجاه سال است با هنر انگشتانش، زخم‌های فرش‌های کهنه را التیام می‌بخشد و آنها را به روز اول باز می‌گرداند.
img-profile-author
منصوره رنجبر ۴ دهه است که مامایی می‌کند
منصوره رنجبر، مامایی است که نزدیک به ۳۸سال دارد، او می‌گوید: اوایل دهه۴۰ بود که فارغ‌التحصیل ارشد مامایی از دانشگاه تهران شدم و بعد از آن مطب دایر کردم. تعداد نوزادانی که به دنیا آورده‌ام آن‌قدر زیاد بوده است که تعدادشان را نمی‌دانم
img-profile-author
داستان کلوچه‌پزی خانواده جعفرنژاد
کرم جعفرنژاد‌صفا با ۲۳‌سال کار در حرفه پخت شیرینی و کلوچه از نخستین تولیدکنندگان نان فانتزی مشهدی است. او از زمانی که مشهد تنها دو واحد تولیدکننده محصولات فانتزی داشت تا حالا که به ۱۲۰ تولیدکننده رسیده مشغول به کار است.
img-profile-author
کفاش شدن ملاک نبود باید پی فوت استادی می‌رفتیم
محمد نقیب مشهدی ثانی کفاش قدیمی محله سرشور است او می‌گوید: کفش‌ها همه دست‌دوز بود. چرم و شبرو را از بازارهای اطراف حرم می‌خریدیم و پوست گاو را از روستایی‌های پایین خیابان.
img-profile-author
غلامعلی ریحانی قصاب قدیمی و خوشنام محله طلاب است
غلامعلی ریحانی قصاب قدیمی و خوشنام محله طلاب است که از ۲۳ سال پیش این حرفه را دنبال می‌کند. درست وقتی که یک بره می‌خرد و با فروش گوشتش به این کار علاقه‌مند می‌شود.
img-profile-author
کارشناس صنایع غذایی محله احمدآباد نانوای نمونه شهر است
مرتضی عظیمی، مدیر یکی از مجتمع‌های نان محله احمدآباد در منطقه یک، از پنج سال پیش به خاطر علاقه و رشته تحصیلی‌اش که صنایع غذایی است، به پختن نان روی آورد. سال گذشته هم جزو چهار نانوایی نمونه شهر شده و به خاطر رعایت نظافت از او تقدیر شد.
img-profile-author
حاج‌حسین نازی، ناز قناری‌هایش را می‌کشد
حاج‌حسین نازی پرنده‌فروشی است که به قول خودش ۵۰ سال قناری‌باز بوده و به عشق پرندگان زنده است. حالا او ۱۵ سال است که در خیابان خلج علاقه‌مندان زیادی را از پیر تا جوان برای نگهداری این پرندگان خوش‌آواز در خانه‌های خود مشتاق کرده است.
صفحه ۱بعدی