اهــــــالی شهر - پیشه‌وران

img-profile-author
خانه ۴ نسل از خانواده بهرام کِشتی بوده است
خانواده بهرام چهار نسل است که در دریا و با دریا زیسته‌اند و روزی خود و خانواده‌شان را از دریا به خشکی آورده‌اند. کشتی برای آن‌ها به منزله خانه دوم بوده است و به جای زمین زیرپایشان.
img-profile-author
اوستامحمد آهنگری را با ساخت سیخ کباب شروع کرد
محمد صفرزاده می‌گوید: کارم را با مقداری آهن، کوره آهنگری که خودم ساختم و ابزاری مانند چکش، پتک، سوهان، چرخ چاقو تیزکنی، سندون آهنگری و قیچی حلب بری شروع کردم و اوایل سیخ کباب، زغال‌گیر، خاک‌انداز و کلنگ می‌ساختم.
img-profile-author
پاکبان خیابان المهدی (عج)، نگذاشت پیکان را بدزدند!
محمد دلیری‌یساقی، پاکبان ۲۸ ساله محله طبرسی‌شمالی است. او بابت وظیفه شناسی‌اش مورد تقدیر و تشکر اهالی خیابان المهدی (عج) قرار گرفته که حتی از زدیدن پیکان یکی از همسایه‌ها هم جلوگیری کرده است.
img-profile-author
زین سازی در قاب هنر سراجی
من جعفر عقدایی، ۷۰ سال پیش در محله ساربان‌ها در پایین‌خیابان متولد شدم. در آن زمان کسب علم و سواد زیاد مرسوم نبود برای همین از ۷ سالگی پیشه‌ام را به‌عنوان شاگرد یک زین‌ساز آغاز کردم.
img-profile-author
راننده تاکسی ۵ هزار یورو را به صاحبش برگرداند
«سید‌محمدمهدی رضایی» راننده تاکسی است که نامش به نیکی ماندگار شد. او کسی است مبلغ ۴ هزار و ۵۰۰ یورو را به صاحبش برگرداند.
img-profile-author
یک اتفاق، عزت خداشناس را از کودکی به پزشکی علاقه‌مند کرد
عزت خداشناس با وجود علاقه شدید به معلمی در یک اتفاق ساده، به پزشکی علاقه‌مند شد: به‌دلیل تب شدید نزد پزشک خانوادگی رفتیم. با اولین لمس گوشی معاینه، لرزیدم و شوکه شدم. پزشک شکلاتی به من داد که هنوز طعمش زیر زبانم است.
img-profile-author
روایت نیم قرن سماورسازی در محله چهنو
سماورسازی رجبعلی درواری یکی از مکان‌های قدیمی محله چهنو است. او ۴۰ سالی می‌شود با چکش و سندان و شعله آتش به جان سماورها می‌افتد.
img-profile-author
علیرضا نوری، مهندسی که باغبانی را روی کاغذ آورد
علیرضا نوری از جمله گل‌دوستان محله ماست که سال‌های زیادی را به پرورش گل و نوشتن کتاب اختصاص داده است. کتاب‌های «خیار گلخانه‌ای»، «هنرباغبانی» و «کتابچه گیاهان زینتی» از جمله آثار اوست.
img-profile-author
اشکان محقق، به‌دنبال برکت کسب‌وکار حلال است
محقق می‌گوید: حدود پنج‌سال پیش گلشهر رفتم و اولین‌بار غذایی خوردم به نام شورنخود. آن زمان به فکر تغییر شغل بودم و با دقت غذا را مزه کردم. از آنجا که در آشپزی دستی بر آتش دارم، برایم جالب شد که به این کار مشغول شوم!
img-profile-author
دلتنگی‌های کفاش پیر برای باغ‌مزار کاشمر
کفاشی، هنری‌است که میرزاحسین ۹۰ ساله با خودش از کاشمر به مشهد آورده است. از وقتی به خاطر دارد، همدم کفش‌های کهنه و نخ و سریش بوده است. مغازه‌اش در خیابان فداییان اسلام است و حالا پیرمرد‌ها خوب می‌شناسند.
صفحه ۱بعدی