محمدحسین خضری، خبرنگار افتخاری|خیابان بهمن ۴/۲۰ به نام شهیدعلی شکری، از شهدای دفاع مقدس نامگذاری شده است. این کوچه تا پیش از انقلاب اسلامی جزو اراضی روستای حسنآباد چاهش بود؛ روستایی با شصتخانوار که بهدلیل ناامنیهای رایج در آن دوران، در قلعهای به وسعت ۷هزارمترمربع محصور بود.
به گفته اهالی، این قلعه که دارای چهاربرج چهارمتری برای دیدبانی بود، پساز پیروزی انقلاب اسلامی و با حاکمشدن امنیت عمومی، کارکرد خود را بهتدریج از دست داد.
جملات امیدبخش به انضمام آیات و احادیثی که روی دیوارهای محله نوشته شده، حاصل ذوق و هنرمندی خطاطی به نام حجتالاسلام محمدعلی منصوریان، از ساکنان قدیمی کوچه است.
قدمت این کوچه را نهفقط از دل اسناد کتابخانهای و گفتههای اهالی قدیمی محله بهمن، بلکه از روی عناصری مانند این درخت توت میتوان دریافت. مسنترهای کوچه به نقل از پدران خود، عمر این درخت را سیصدسال برآورد میکنند.
دبستان حضرت رسولالله(ص)، سال۱۳۸۰ بهدست خیراندیشی به نام حاجعلی محروق تأسیس شد. این مدرسه با کمبودهایی مواجه است که رفع آن، همت خیران را میطلبد.
حسین صدیقی عضو شورای اجتماعی محله بهمن و فرهنگی بازنشسته است. این رزمنده دوران دفاع مقدس، هرچند بهدلیل آسیبدیدگی، سال۷۷ فوتبال حرفهای را کنار گذاشت، همچنان ورزش را در برنامه زندگی خود حفظ کرده است.
قدیمیهای کوچه، هنوز خاطره بنای قدیمی و سقف چوبی مسجد امامرضا (ع) را به یاد دارند. این مسجد سال۱۳۰۰ تأسیس و ۶۳سال بعد توسط مرحوم محمدعلی ضابطیان بازسازی شد.
* این گزارش یکشنبه ۲۰ آبانماه ۱۴۰۳ در شماره ۵۹۷ شهرآرامحله منطقه ۳ و ۴ چاپ شده است.