کد خبر: ۱۱۰۷۵
۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰

نوجوان محله کوشش مدال‌هایش را به موزه حرم‌رضوی اهدا کرد

علی محمدی‌نیشابوری، رزمی‌کار نوجوان دو دوره قهرمان قهرمانان کشور شده و دو مقام اول و دومی استانی نیز در کارنامه ورزشی‌اش دارد. او مدال‌های قهرمانی کشوری‌اش را به موزه حرم رضوی اهدا کرده است.

علی محمدی‌نیشابوری ورزشکار هفده‌ساله کیوکوشین‌کار (سبک پرشین) از افتخارات و امید‌های محله کوشش است. او دانش‌آموز هنرستان سیدجمال است و در رشته صنایع فلز تحصیل می‌کند. علی دو دوره قهرمان قهرمانان کشور شده است و دو مقام اول و دومی استانی نیز در کارنامه ورزشی‌اش دارد. در حال حاضر نیز در دان ۲ کیوکوشین‌کاراته تمرین می‌کند.

او که خادم امام‌رضا (ع) است، همه مدال‌های قهرمانی کشوری‌اش را به موزه حرم رضوی اهدا کرده است.

- چطور به این ورزش علاقه‌مند شدی؟

برادر بزرگ‌ترم کیوکوشین‌کار بود. با دیدن او که کمربند مشکی گرفته بود، به این ورزش علاقه‌مند شدم. او هم تشویقم کرد. ۱۰ سال داشتم که برای اولین‌بار همراهش لباس رزمی پوشیدم و وارد سالن تمرین شدم.

- برادرت چه کمکی به پیشرفتت کرد؟

تمریناتی را که برای گرفتن کمربند لازم است، با او در منزل و به‌طور ویژه انجام می‌دادم. او مانند یک مربی دلسوز همراهم بود و راهنمایی‌ام می‌کرد. بعد از ازدواجش، ورزش را کنار گذاشت، اما به من توصیه کرد ورزش را تا درجات بالا ادامه بدهم.

- از حس و حالت در مسابقات قهرمان قهرمانان کشور بگو.

در مسابقه‌های استانی بسیاری شرکت کرده و مقام‌های خوبی هم به دست آورده بودم. دو سال قبل برای اولین‌بار، بعد‌از طی‌کردن مراحل مختلف از‌جمله تست و مسابقه به مسابقات قهرمان قهرمانان کشور رسیدم. این رقابت‌ها سطح بالایی دارد؛ زیرا همه شرکت‌کنندگان مربی‌های کارآزموده دارند و خودشان هم دارای مقام‌های بین‌المللی هستند. خیلی تمرین کرده بودم و استرسی نداشتم. با یاری خداوند، سال گذشته و امسال توانستم قهرمان این مسابقات شوم.

- کسب این مقام چقدر تلاش نیاز داشت؟

انجام ورزش حرفه‌ای، رفتار حرفه‌ای هم می‌طلبد. از همه تفریحاتم گذشتم، اما هدفی داشتم که به‌خاطر آن تلاش می‌کردم. در روز بیشتر از شش‌ساعت تمرین می‌کردم. تمرین‌های سخت و نفس‌گیر زیر‌نظر شیهان علیرضا امیری که بسیار دلسوز است.

- برای آینده ورزشی‌ات چه تصمیمی داری؟

در حال حاضر به هنرجویان در کلاس تمرین می‌دهم، اما دوست دارم که بتوانم مدرک مربیگری‌ام را بگیرم تا به‌طور رسمی کلاس برگزار کنم. می‌دانم که برای این آرزویم باید تا سال آینده که هجده‌ساله می‌شوم، صبر کنم. هدف اولم قهرمانی کشور بود و بدون شک برای رسیدن به سکو‌های بین‌المللی تلاش می‌کنم.

- چه مدت است که خادم حرم رضوی شده‌ای؟

چهار‌ماه قبل از‌طریق بسیج برای خدمت در حرم رضوی معرفی شدم. روزی که این خبر را شنیدم، آن‌قدر ذوق‌زده شده بودم که انگار دنیا را به من داده بودند. یک روز در هفته به حرم رضوی می‌روم. به همراه سایر خادمان در واحد فرش خدمت می‌کنم که برایم افتخاری است.

- چه شد که مدال‌هایت را به موزه حرم اهدا کردی؟

قبل از اینکه خادم شوم هم تصمیم داشتم که مدال‌هایم را به موزه حرم مطهر رضوی اهدا کنم. این کار هم‌زمان شد با خادم‌شدنم در حرم. می‎‌خواهم در پناه امام مهربانی‌ها به ورزش ادامه بدهم. همیشه در مسابقه‌ها به امام‌رضا (ع) توسل می‌کنم؛ می‌خواستم با اهدای مدالم، عشق و ارادتم را به آن حضرت برسانم.

 

* این گزارش سه‌شنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۳ در شماره ۵۹۴ شهرآرامحله منطقه ۷ و ۸ چاپ شده است.

ارسال نظر
آوا و نمــــــای شهر
03:44