در یک خانواده کمجمعیت بزرگ شده و صدای قرآن همیشه در خانهشان بلند بوده است. پدرش شغل شریف پاکبانی دارد و مادرش از جانودل برایش مایه میگذاشته است؛ مادری که در کنار صبوری، مشوق او در درسها و برنامههای قرآنیاش نیز هست. همه اینها زمینهای را فراهم کرده است تا فاطمه سجادی حالا در هفدهسالگی حافظ 8جزء قرآن باشد.
او این توفیق را ظرف یکسال به دست آورده است و همچنان با علاقه آن را دنبال میکند تا بتواند بهعنوان حافظ کل قرآن از محله سیسآباد معرفی شود. او که دانشآموز سال یازدهم رشته انسانی در دبیرستان حضرت خدیجه(س) است، درباره سبب علاقهمندیاش به قرآن میگوید: کلاس سوم دبستان که بودم، در پایگاه بسیج مسجد سیدالشهدا(ع) محلهمان کلاس آموزش زبان عربی و قرآن برگزار میشد. مادرم خیلی اهل قرآن و معنویت است و ازجمله کسانی بود که از برگزاری کلاسها خوشحال شده بود و در آن شرکت میکرد. بودن در کنار مادر کمکم من را هم به یادگیری علاقهمند کرد و در طول یکسال به خواندن مسلط شدم و میتوانستم آیات قرآن را بدون کمک کسی قرائت کنم.
جزء30 و سورههای کوچک آخر قرآن شروع خوبی بود برای فاطمه که آغازگر راهی باشد که به گفته خودش خیر دنیا و آخرتش را در آن میبیند: از وقتی جزء۳۰ را حفظ کردم تا زمانی که تصمیم به حفظ بقیه قرآن گرفتم، چندسال فاصله افتاد، اما ذرهای از حسوحال و لذت و شیرینی اولیه کم نشده بود. فاطمه همراه با همکلاسیهایش مریم و بیبیمطهره تصمیم گرفتند برای شرکت در مسابقه حفظ قرآن، در جلسات حفظ قرآن که در پایگاه بسیج خدیجهخاتون برگزار میشد، شرکت کنند. همین موضوع جرقهای شد برای حفظکردن کل قرآن، بهطوریکه در فاصله کمتر از یکسال موفق شد ۸جزء اول قرآن را حفظ کند. او روزانه یکساعت برای حفظ قرآن زمان میگذارد و میگوید: این موضوع باعث شده است تمرکزم بالا برود و تسلط بیشتری برای بهخاطرسپاری درسها داشته باشم و همچنین به پیشرفت تحصیلیام کمک زیادی کرده است. نمیگویم معدلم خیلی عالی است، اما خودم از معدل بالای17 راضی هستم و سعی میکنم موفقیتم در درس بیشتر شود.
در زمینه حفظ قرآن هنوز فرصت رقابت و مسابقه پیش نیامده است. او در چهارمین مسابقه قرآن، عترت و نماز سال94 که بین نوجوانان مشهدی برگزارشد، رتبه اول را کسب کرد و امیدوار است این مقام در سالهای آینده برایش تکرار شود.
میداند خیلی از نوجوانهای شبیه خودش دوست دارند حافظ قرآن شوند و به آنها توصیه میکند اول روخوانی و تجوید را یاد بگیرند و بعد هم از سبک یک استاد الگو بردارند. او استاد پرهیزگار را انتخاب کرده است.
معلمی برای فاطمه اولین و آخرین انتخاب شغلی است. خودش تأکید میکند: فقط معلم قرآن و معارف. میخواهم تا جایی که میتوانم دانشم را در این زمینه تقویت کنم تا در تربیت و هدایت دانشآموزانم موفق باشم.