کد خبر: ۱۲۰۵۴
۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
قسمت‌ کردن شادی در محله رده

قسمت‌ کردن شادی در محله رده

خانم حلمی می‌گوید: شناسایی نیازمندان بخشی از کار گروه جهادی ما‌ست. خانه‌به‌خانه سر می‌زنیم و پس‌از شناسایی نیاز‌ها مثل تأمین دارو، جهیزیه، سیسمونی و... با خیران ارتباط می‌گیریم و لوازم مورد‌نیازشان را تهیه می‌کنیم.

ماجرا به چهارسال پیش برمی‌گردد، زمانی‌که یکی از بانوان محله رده خود را سراسیمه به حسینیه چهارده‌معصوم (ع) رساند و خبر بارداری دخترش را که در عقد بود، با بی‌بی‌طاهره زارعی در‌میان گذاشت. مادر نگران حرف‌های مردم بود؛ باید هرچه زودتر دخترش را به خانه بخت می‌فرستاد، اما پولی در بساط نداشتند.

بی‌بی طاهره، کمی او را دلداری داد و دلش را گرم کرد که هرکمکی از دستش برآید، برای شادی این مادر و دختر انجام خواهد داد. او خیلی زود موضوع را با چند خیّر مطرح کرد و طی کمتر از یک هفته، جهیزیه دختر تأمین شد و برق شادی در چشم‌های این مادر و دختر درخشید.

از آن طرف هم طعم شیرین خدمت زیر زبان بی‌بی‌طاهره و بچه‌های پایگاه بسیج خواهران‌ام‌الحسنین (س) و حسینیه چهارده‌معصوم (ع) مزه کرد و حالا به بهانه‌های مختلف، سیسمونی و جهیزیه اهدا می‌کنند. نمونه اخیرش، همین دهه کرامتی که پشت سر گذاشتیم. آنها سه سری جهیزیه به دختران نیازمند و با‌آبروی محله اهدا و شادی را میان هم تقسیم کردند.

 

تأمین نیاز نیازمندان واقعی

صغری حلمی، فرمانده پایگاه بسیج حضرت‌ام‌الحسنین (س) مسجد امام‌حسین (ع) در محله رده است. او بیش ۱۰ سال است که در این پایگاه فعالیت می‌کند و گروه جهادی‌شان هم در حوزه‌های مختلفی گره‌گشایی می‌کنند.

می‌گوید: شناسایی نیازمندان با‌آبرو، بخشی از کار گروه جهادی ما‌ست. ما خانه‌به‌خانه سر می‌زنیم و در‌پی شناسایی نیازمندان واقعی هستیم. پس‌از شناسایی نیاز‌ها مثل تأمین دارو، جهیزیه، سیسمونی و... با خیران ارتباط می‌گیریم و لوازم مورد‌نیازشان را تهیه می‌کنیم. در همین ماه چهار سری کمک‌جهیزیه به دختران نیازمند محله اهدا کردیم. اغلبشان دختران یتیم، بدسرپرست و... هستند که از زمان عقدشان خیلی گذشته است و به خاطر نداشتن جهیزیه، نتوانسته‌اند سر خانه و زندگی‌شان بروند.

در همین ماه چهار سری کمک‌جهیزیه به دختران نیازمند محله اهدا کردیم

همدلی و همراهی بانوان بسیجی یکی از ویژگی‌های این پایگاه است. حلمی ادامه می‌دهد: برای تأمین برخی اقلام نیازمندان از تخصص خواهران بسیجی استفاده می‌کنیم تا هزینه‌هایمان کاهش پیدا کند. مثلا تشک‌دوزی، لحاف‌دوزی، دوخت لباس‌نوزاد از دست بانوان پایگاه برمی‌آید. مواد اولیه را برایشان تهیه می‌کنیم و آنها وقت می‌گذارند و کار‌ها را با بهترین کیفیت آماده می‌کنند و تحویل می‌دهند.

 

مسجدی‌ها گره‌گشایی می‌کنند

از سال‌۱۴۰۰ تا الان برنامه‌هایشان روی حساب‌و‌کتاب جلو رفته است. کار‌ها را بین هم تقسیم کرده‌اند و هر‌کدام مسئولیتی بر‌عهده دارند. بی‌بی‌طاهره زارعی که خودش قبل از خانم حلمی، فرمانده پایگاه بسیج‌ام‌الحسنین (س) بوده، جزو یکی از خیران پر‌تلاش این گروه جهادی است. او مسئولیت ارتباط‌گرفتن با خیران و تأمین اقلام جهیزیه را برعهده دارد.

زارعی یکی از تجربه‌های موفقش برای گره‌گشایی از مشکل نیازمندان را با ما در‌میان می‌گذارد و می‌گوید: بعد‌از شناسایی نیازمندان، فهرست اقلام مورد‌نیازشان به دست من می‌رسد. من هم برای تأمین آنها با خیران ارتباط می‌گیرم.

بعضی از خیران ما نمازگزاران مسجدی در محدوده قاسم‌آباد هستند. به سراغشان می‌روم، شرایط نیازمندان را کامل با آنها در‌میان می‌گذارم و آنها هم بدون تعلل کمک می‌کنند و خداراشکر تا الان حدود صد سری کمک‌جهیزیه و سیسمونی تهیه کرده و در‌اختیار زوج‌های نیازمند قرار داده‌ایم.

 

* این گزارش یکشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در شماره ۶۱۴ شهرآرامحله منطقه ۳ و ۴ چاپ شده است.

ارسال نظر
آوا و نمــــــای شهر
03:44