نفیسه رحمتی، قاری و حافظ جزء سیام قرآن کریم در محله خاتمالانبیا(ص)، 13سال دارد. او علاوه بر قرائت قرآن، گویندگی و اجرای برنامههای مذهبی و آیینی را از نهسالگی شروع کرده است.
نفیسه تاکنون توانسته است در رواقهای دعبل و حضرت زهرا(س) در حرم مطهر رضوی، مهمانسرای حضرت و مدرسه خیراتخان، جهاد دانشگاهی نیشابور، فرهنگسرای شهر زیبا و ایمن، فرهنگسرای شهیدخادمالشریعه، مدرسه آیات و دبستان کودک ماهر برنامه اجرا کند.او از هفتسالگی با اشعار مذهبی آشنا شد و شروع به خواندن آنها کرد.
اجرای مصطفی صابرخراسانی را که در تلویزیون دید، بر دلش نشست و از همان موقع تصمیم گرفت شعرخوانی و دکلمه برای ائمه(ع) را دنبال کند. پدربزرگش مداح اهلبیت(ع) و قاری قرآن است و علاقه او به شعرخوانی و دکلمه ریشه در خانواده مادریاش دارد: «هرزمان فرصت داشته باشم، پیش پدربزرگ مینشینم و از او در انتخاب شعرها کمک میگیرم. ایشان همیشه نکات خوبی به من آموزش میدهد.»
نفیسه علاقه و ارادت خاصی به ائمه(ع) بهخصوص حضرت علی(ع) دارد. این علاقه باعث شده است تا او شعرهای آیینی و مذهبی را با سرعت بیشتری حفظ کند و با صدایی دلنشین آنها را بخواند و دکلمه کند: «یک شعر بلند هفتصفحهای را میتوانم در نیمساعت حفظ کنم. اگر شعری را دوست داشته باشم و با آن ارتباط بگیرم، سرعت حفظکردنش بیشتر میشود.»
نفیسه از کلاس اول دبستان در کلاسهای فن بیان شرکت میکند. با گذراندن 2دوره موفق شد اجراهای خود را شروع کند. میگوید: «این دورهها را پیش آقای احمد غلامی، مدرس این رشته در مدرسه دانش و در فرهنگسرای شهیدخادمالشریعه، گذراندم. بعد از پایان دوره استاد از من خواستند با پشتکار و علاقه بیشتر کار را دنبال کنم و بدون نگرانی وارد مرحله اجرا شوم. با شعرخوانی در فرهنگسرای شهیدخادمالشریعه شروع کردم. اکنون هر هفته در رواق حضرت زهرا(س) معرفی و خوانش کتاب دارم.
از وقتی کرونا شروع شد، این برنامه به مدرسه خیراتخان در صحن نوابصفوی منتقل شد. بعد از آن با معرفی استاد غلامی به جهاد دانشگاهی نیشابور رفتم و آنجا نیز شعرخوانی و معرفی کتاب داشتم.» تنها تجربه نفیسه از اجرای کامل برنامه، در دبستان کودک ماهر بوده است. او برای شعرخوانی رفته بود، اما مجری نتوانسته است خودش را به برنامه برساند و همانجا از او خواستهاند که کار اجرا را نیز برعهده بگیرد.
باید از زمانی که در اختیار داریم، بهخوبی استفاده کنیم و قدر تواناییها و استعدادهایمان را بدانیم
نفیسه میگوید: «تجربه شیرین و متفاوتی بود. اجرای برنامه با گویندگی یا شعرخوانی متفاوت است و برای آن باید آمادگی بیشتری داشت، ولی از عهده آن برآمدم و دوست دارم این حرفه را نیز دنبال کنم.»
نفیسه میخواهد هنر گویندگی و اجرا را دنبال کند، اما در کنار آن درسش را نیز میخواند و تصمیمش برای ادامه تحصیل دنبالکردن رشته کامپیوتر است. او کسب درآمد از این رشته را دوست دارد. نفیسه قدردان زحمات پدر و مادرش است و از آنها برای همه حمایتهایشان تشکر میکند و میگوید: «پدرم برای من و برادرم همهچیز مهیا کرده است و دوست دارد علایقمان را با پشتکار و تلاش دنبال کنیم و به موفقیت برسیم.»
نفیسه به همسنوسالهایش توصیه میکند که استعداد و علاقهشان را پیدا و با پشتکار آن را دنبال کنند: «باید از زمانی که در اختیار داریم، بهخوبی استفاده کنیم و قدر تواناییها و استعدادهایمان را بدانیم.»