کد خبر: ۱۱۹۶۷
۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
ستاره سبحانی؛ رزمی‌کاری با مدال‌های رنگارنگ

ستاره سبحانی؛ رزمی‌کاری با مدال‌های رنگارنگ

ستاره از پنج‌سالگی ورزش حرفه‌ای را با رشته ژیمناستیک شروع کرد، اما با شیوع بیماری کرونا و تعطیلی باشگاه‌های ورزشی مجبور به ترک آن شد. او حالا در یازده‌سالگی، کلکسیونی از مدال‌های رنگارنگ دارد.

ستاره سبحانی، دختر ورزشکار و خوش‌سروزبانی است که از سه سال پیش، ورزش کاراته را شروع کرده است و حالا در یازده‌سالگی، کلکسیونی از مدال‌های رنگارنگ دارد.

ستاره که با خانواده‌اش در محله رسالت قاسم‌آباد سکونت دارد، از پنج‌سالگی ورزش حرفه‌ای را با رشته ژیمناستیک شروع کرد، اما با شیوع بیماری کرونا و تعطیلی باشگاه‌های ورزشی مجبور به ترک آن شد.

او پس از گذر از دوران کرونا تغییر رشته داد و حالا از قهرمانان کاراته بانوان در مشهد است.

 

- چه شد که سراغ ورزش کاراته رفتی؟

بعد از اتمام همه‌گیری کرونا، محله زندگی‌مان را عوض کردیم. نزدیک خانه ما در محله رسالت، یک باشگاه ورزشی کاراته بود که با مادرم رفتیم و آنجا ثبت نام کردم. خیلی زود هم به این رشته علاقه‌مند شدم و پیشرفت کردم.

- تاکنون چه قهرمانی‌هایی در این رشته کسب کرده‌ای؟

قهرمانی‌های من از سال‌۱۴۰۱ شروع شد، به‌طوری‌که در مسابقات قهرمانی استان در سال‌۱۴۰۱ مدال طلا را در رشته کاتا به دست آوردم. پنج‌بار دیگر هم در مسابقات استانی حضور داشتم که ماحصل آن، سه مقام اولی در کاتا و کومیته و دو مقام دومی در سبک کاتا بوده است. اما سال‌۱۴۰۳ سال طلایی زندگی ورزشی من بود. در سه مسابقات کشوری حضور داشتم و دو مقام اولی و یک مقام دومی در بخش کومیته کسب کردم.

- الان هم که دان یک کاراته را داری.

بله، خیلی زحمت کشیدم. دو سال طول کشید که دان یک کاراته را به دست آوردم، تقریبا یک‌روز‌درمیان به باشگاه می‌روم و دو ساعت تمرین می‌کنم.

- در خانواده باز هم ورزشکار دارید؟

مادرم سال‌ها پیش ورزش ووشو کار می‌کرد و گاهی در خانه با هم تمرین می‌کنیم، اما برادر و پدرم با ورزش میانه‌ای ندارند. بعضی وقت‌ها به اصرار من و مادرم همگی به کوه‌نوردی می‌رویم.

- رابطه‌ات با کتاب و مطالعه چطور است؟

عاشق کتاب‌های افسانه‌ای و تخیلی هستم؛ آخرین کتابی که خواندم قصه‌های شیرین کلاغک و خانم کلاغ بود.

- چه چیز تو را تا این حد مشتاق حضور در باشگاه کرده‌است؟

اینکه الان مربی هنرجو‌های تازه‌وارد هستم. از زمانی که کمربند آبی می‌بستم، مربیگری را شروع کردم. استاد فریده فرهانی، مربی خودم خیلی به من روحیه می‌داد و این وظیفه را به من سپرد. به‌خاطر همین موضوع بمب روحیه هستم در باشگاه احساس خوبی دارم.

- چرا برخی افراد فکر می‌کنند ورزش کاراته برای بانوان مناسب نیست؟

چون در کاراته ضربات سنگین و مستقیم به بدن بانوان وارد می‌شود، برخی تصور می‌کنند بدن خانم‌ها تحمل این ضربات را ندارد و باعث آسیب‌های جدی در آنها می‌شود.

- نظر خودت چیست؟

خیلی‌ها غافل از این هستند که ورزش کاراته در خانم‌ها اعتماد به نفس ایجاد می‌کند و علی‌رغم ظاهر خشن این ورزش، جوانمردی، ادب، منظم‌بودن و احترام به بزرگ‌تر را به آنها می‌آموزد.

 

* این گزارش چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در شماره ۶۱۴ شهرآرامحله منطقه ۹ و ۱۰ چاپ شده است.

ارسال نظر
آوا و نمــــــای شهر
03:44